الرئيسية
الأبحاث العلمية
التدريس
التدرج الوظيفى
السيرة الذاتية
البحث الأكاديمى
إتصل بنا
الموقع الجديد
المجالات البحثية
Food Science and Technology
الابحاث العلمية
1 -
Lactate dehydrogenase and its isoenzymes I (1972).
2 -
Lactate dehydrogenase and its isoenzymes II (1972).
3 -
Lactate dehydrogenase and its isoenzymes III (1972).
4 -
Lactate dehydrogenase and its isoenzymes IV (1972).
5 -
The effect of some media and additives on the nosing formation by Streptococcus lactic (nisin producer (1972).
6 -
.Effect of burning and chopping on sugarcane deterioration in the UAR. Proceedings of the International Society of Sugarcane Technologists, Fourteenth Congress, New Orleans (1971).
7 -
Hydrative changes in two muscles during post-mortem aging (1971).
8 -
. Post-mortem treatment of beef. II. Cooking, tenderizing enzymes and addition of fats (1970).
9 -
Beziehung zwischen Enzymaktivitat und Myoglobingehalt in der Muskulatur von Schlachttieren (1970).
10 -
Einfluss des Gefrierens von Fleisch auf die subzellulareVerteilung von Muskelenzymen (1970).
11 -
Veranderungen der Aktivitat und der subzellularen Verteilung von Mitochondrien-Enzymen im Rindermuskel post mortem (1970).
12 -
Minerals of Muscle as related to mrat tenderness (1970).
13 -
Post-mortem treatment of beef. I-Curring. (1970).
14 -
Post-mortem treatment of beef. III. Cold- and freeze-storage. (1970).
15 -
Evaluation of local meats. I.Gross chemical composition and energy value (1970).
16 -
Evaluation of local meats. II- Important minerals (1970).
17 -
Evaluation of local meats. III. Essential amino acids (1970).
18 -
Evaluation of local meats. IV. Hydration Chracteristics (1970).
19 -
Minerals of Muscle as related to meat tenderness (1970).
20 -
Einfluss von Athylendiamintetraacetat und Triathanolaminehydrochlorid auf die Proteinbestimmung mit der Biuret-Methode (Influence of ethlendiamine tetreacetate and triethanolamine hydrochloride on the determination of protein by the biuret (1969).
21 -
Isozyme der Lactatdehydrogenase in Muskeln von PSE-Schweinen und normalen Tieren. (1969).
22 -
Microbiological studies of some food ingredients (1968).
23 -
Studies on the deterioration of sugarcane. 5-Varietal resistance to deterioration under Nag Hamadi conditions (1966).
24 -
Studies on maturity of sugar cane grown under nag Hamadi conditions (1966).
25 -
. Suitability of some local wheat varieties for biscuit production (1966).
26 -
Color and pigment stability of packaged refrigerated beef. (1964).
27 -
Effect of Soaking in water, thermal enzyme Inactivation, and irradiation on the textural factors of beef. (1964).
28 -
Effect of irradiation and pre-irradiation treatments on beef muscle proteins (1964).
29 -
The nature of hydrative changes and cationic shifts in the over-tenderization of beef muscle resulting from irradiation (1963).
30 -
. Color and pigments of packaged refrigerated beef (1961).
تسجيل الدخول
دخول
2014 all rights reserved.
Zagazig University
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
شراقوة | الشرقية بين ايديك
اخبار الشرقية - شراقوة | الشرقية بين ايديك
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف